top of page

Alle cykler vi laver, er unikke, og vi både sælger og bygger cykler hver dag. Vores udvalg er således meget præget af uforudsigelighed. Det har sin charme, men vi har arbejder også for at have den cykel klar, som lige netop du leder efter. 

I vores butik fokuserer vi på, at have brugte cykler i alle størrelser, priser, typer og farver. Det lykkes for det meste, men ikke altid. De helt billige er altid sværest at holde på, og dette er især gældende ved semesterstart, hvor en stor mængde studerende shopper cykler.

 

Ved du hvad du søger, så ringer du bare inden du kommer forbi, og spørger om vi har dette. Men er du lidt i tvivl, så er du sikkert bedst tjent med at komme forbi butikken og starte med at prøve nogle forskellige cykler og sammenligne dem. Vi står klar til at hjælpe. 

 

Vi forsøger også at have begynder-racere og mountainbikes, men jo mere speciel en cykel du søger, desto større chance er der for, at vi skal bygge cyklen til dig, efter dine ønsker. Det slet ikke noget problem.

Custom cykler

Vi tager gerne imod bestillinger og giver os i kast med at bygge din drømmecykel. Dette er i sagens natur mere krævende end blot at lave en almindelig cykel efter flertallets efterspørgsel. Og nej, dette er slet ikke så dyrt, som mange tror. Prisen kommer helt an på, hvad det er for en cykel vi skal bygge. Er du interesseret i dette, så kom forbi os og tal med os. 

Se også vores Special Projects og få en ide om hvad vi kan. 

Udvalg & Custom cykler

bottom of page