top of page
Svejsespecialist

Billige brugte cykler

Følg med i produktionen! Når cyklen er klar tages der billede, nyeste er øverst og de fjernes ikke efter salg.

Vores brugte cykler (2-10 nye hver dag, der står altid 50-100 klar)

Brugte cykler
Tilbehør

Vi gør os umage med at lave ordentlige cykler, men tilhøret kan vi ikke lave selv. Her udvælger vi mærker og produkter som vi tror på. Ting der holder. Vi har fx et stort sortiment af låse, lygter og cykelhjelme fra Abus. Vi har alt det du har brug for til din brugte Buddha Bikes cykel. 

Tilbehør

cykel kilder

Det er ikke så let at skaffe cykelskrot, som man skulle tro. Vi skal være helt sikre på, at vores cykelskrot ikke er stjålne cykle. Vi skal være sikre på, at cyklen ellers ville være smidt ud. Således køber vi ikke cykler på auktioner eller andet, men vi vil altså helst have det, som ellers vil være smidt ud. Det er dette materiale der er i fare for at gå til spilde og således her at vores arbejde har den største miljø gevinst. 

Hvor får vi brugte cykler fra?

brugte cykler
Garanti

Garanti og service er essentielt når du køber cykler, og især når du køber en brugt cykel. De færreste kan vente længe med at blive godt kørende igen, når cyklen svigter. Og en stor del af prisen på et givent produkt handler om den behandling og garanti man får. Vi mener også, at det er afgørende for vores ry, at vi holder en høj standard og står inde for de fejl, der sjældent men uundgåeligt vil opstå. Derfor har vi formuleret en række servicetiltag og garantier som vi som minimum garanterer at leve op til.

Størrelsesguide

Garanti & Service

Vi mennesker er bygget ganske forskelligt, og størrelsen og geometrien på den enkelte cykel skal passe til cyklisten. En cykel er en maskine med hvilken din krop interagerer på mange måder - de fleste har prøvet cykler der føles helt frygtelige at sidde på. Det vil vi gerne undgå! 

Kropshøjde og skridtlængde er de gængse indikatorer at måle efter, men der er dog meget andet at tage højde for. Vi har lavet en guide som er så ekstensiv som muligt, men husk at intet slår en prøvetur på en given cykel. 

Størrelsesguide til cykler / stelguide

buyback

For  studerende med gyldigt studiebevis vil vi gerne gøre noget ekstra. Køber en studerende en brugt cykel i Buddha Bikes kan vedkommende sælge cyklen tilbage til os inden for 7 måneder. Dette er særligt relevant for udvekslingsstuderende der kun er i København i kortere tid, men også for studerende der i tvivl om længden af deres behov,  og gerne vil have denne mulighed. 

Buyback mulighed

Udvalg

En skøn ting ved at arbejdet med brugte cykler er, at de alle er forskellige. En brugt cykel er således mere eller mindre unik. Det giver dog en udfordring, når vi gerne vil fortælle verden hvad vi har stående til salg og til hvilke priser. Der er meget stort udsving, da vi hverdag laver nye brugte cykler til salg og hver dag sælger nogen. Og hver cykel prissættes naturligvis efter hvad den enkelte cykel er værd. Vi har naturligvis en procedure for dette, klik på knappen og læs mere. 

Udvalg

købsguide

De fleste har kun prøvet at købe en håndfuld cykler i deres liv, og endnu færre brugte cykler. Og der altså en del overvejelser man med gavn kan gøre sig. En brugt cykel skal som nye cykler passe til formål og til cyklisten. Og som med nye cykler, er det værd at have lidt indblik i de forskellige muligheder, og ikke mindst faldgrubberne der er specifikke for køb af en brugt cykel. 

Guide til køb af  brugte cykler

bottom of page