top of page

Garanti & Service

Vi stiller en garanti på alle vores cykler og giver en service som defineret her.

Vores garanti og service tjener tre formål:

1) Du skal vide at vi går op i vores håndværk og gerne vil rette egne fejl

2) Du skal vide at vi gerne vil sikre at cykler solgt hos os bliver kørende længe

3) Du skal vide præcis hvad du kan forvente, og hvad du ikke kan forvente.

Først og fremmest vil og skal vi leve op til dansk reklamationsret. Den giver kunden en række rettigheder i tilfælde af køb med eksisterende fejl og mangler. 

Har vi lavet en fejl, så skal den rettes. Der er ikke så meget, at diskutere der. Der er dog mange situationer, hvor det kan være svært at vurdere hvordan et givent problem er opstået, og vurdere om det skyldes en mangel ved købstidspunktet. Det er derfor afgørende vigtigt at du:

a) Kommer til os med cyklen så hurtigt som muligt efter et problem er opstået. 

b) Ikke forsøger at udbedre problemet selv

c) Ikke beder andre om at udbedre problemet. 

Kan vi (eller du) påvise, at et problem skyldes en fejl ved købstidspunktet er det meget let. Så dækker vi reparationen indenfor reklamationsrettens grænser. Kan vi påvise at problemet skyldes slitage, slag, hærværk eller andre faktorer der er hændt efter købet, så det er også ligetil. Så dækker reklamationsretten ikke.

 

Er vi i tvivl og kan hverken påvise det ene eller det andet, så er det straks værre. Her er der intet andet at gøre, end at vi taler sammen og bliver enige om noget, der gør alle glade. Dette er heldigvis i alles interesse, så det bliver aldrig værre end at vi taler lidt med hinanden og finder en løsning. 

Når man bruger ordet 'garanti' skal man give sine kunder noget mere end bare reklamationsret. Udover reklamationsret giver vi følgende garantier og services på alle brugte cykler solgt i Buddha Bikes . Vores garanti er betinget af almindeligt brug, og dækker således ikke skader på cykler brugt til sport, uhensigtsmæssig kørsel eller tilfælde af hærværk, trafikuheld eller lignede hændelser. 

UDVIDET GARANTI INKL PUNKTERINGSGARANTI
  • Reklamationsretten er udvidet til 3 år*

  • 6 måneders garanti på alle cykler med pris på 2900 kr eller derover. Herunder punkteringsgaranti. Alle reparationer de første 6 måneder vil således være dækket af garantien*.  

SERVICE
  • Fortrydelsesret indenfor 7 dage af køb, dog tager vi 400 kr. i returgebyr, fordi vi jo skal gennemgå cyklen igen, før vi kan præsentere den for en anden. 

  • 20% rabat på reparationer så længe den originale køber stadigvæk ejer cyklen (lapninger og slangeskift undtaget)

  • Et gratis serviceeftersyn af cyklen indenfor 2 måneder af købsdato

  • Altid hurtig udbedring af eventuelle fejl og mangler: Samme dag så vidt muligt

  • Altid gratis og kompetent rådgivning både før og efter køb

  • Næsten altid en ledig lånecykel imens vi laver din egen

*Vi ved godt, at du nok kommer til at punktere alligevel. Uanset hvor umage vi gør os. Men når du gør, så fixer vi det altså gratis indenfor garantien.

bottom of page