top of page

Samarbejdspartnere

Vestforbrænding_Logo_Blå_RGB.png
topdanmark.png
kapitalfond.png
tec.png
Cykelven_Logo_Linkedin.jpg
argo-logo-fb.jpg
askovfonden.png

Vestforbrændingen driver genbrugspladser i samarbejde med 19 sjællandske kommuner og de er vores største kilde til kasserede cykler. Dem er vi meget glade for!

Læs mere om Vestforbrændingen her

Topdanmark er et forsikrings- og pensionsselskab, der gør rigtig meget ud af deres CSR, altså deres samfundsansvar. Derfor var de oplagte partnere til Buddha Bikes, også fordi de som forsikringsselskab ender med at stå med nogle brugte cykler. Det er sådan, at bliver din cykel stjålet, så får du penge af dit forsikringsselskab, men findes cyklen igen, så ejer forsikringsselskabet cyklen, da de teknisk set har betalt den. Topdanmark donerer deres cykler til Buddha Bikes, mod at vi står for logistikken. 

Læs mere om Topdanmark og deres CSR-arbejde

Askovfondens KBH+-afdeling er vores partner, når det kommer til den sociale ekspertise. Askovfonden har over 70 års erfaring med at hjælpe udsatte unge og assisterer Buddha med professionel hjælp, når vi har brug for dette. For alle vinder, når ingen taber.

Læs mere om Askovfonden

Udarbejdelsen af konceptet bagved Buddha Bikes er delvist blevet foregået i samarbejde med Den Sociale Kapitalfond. Igennem programmet 'Social Startup' fik vi mangesidet feedback og professionel udviklingshjælp.

Læs mere om Den Sociale Kapitalfond

Vi arbejder tæt sammen med Tec - de tekniske skoler med ansvar for bl.a. Cykelmekaniker uddannelsen. Vi kan være ude for at lærlinge ønsker hensyn til visse behov, eller dispensation for noget andet. For at sikre en god uddannelse er dette samarbejde meget vigtigt for os. 

Læse mere om Tec

Både Buddha Bikes og Cykelven er del af samme virksomhed: Socialøkonomisk Cykelkompagni. Vi deler lager og administration m.m.

Læs mere om dem ved at klikke her

Argo hjælper os med at indsamle cykler via deres genbrugspladser. Cykler der ellers ville lide en frygtelig død. 

Læs mere om dem ved at klikke her

bottom of page