top of page

Reparationer

Når vi istandsætter en gammel skrottet cykel for at sætte den til salg, så er dette nærmest en almindelig (omend omfattende) cykelreparation. Vi er således solidt trænet i netop reparationer af alle slags. Vi tager os gerne af de cykler, som andre har givet op på. 

Svejseopgaver

Er din gamle smukke stålcykel knækket, så er der gode chancer for at vi kan redde den. Vi er efterhånden ganske øvede i at svejse cykler og sikre at det bliver pænt bagefter. Hvorvidt en given skade kan reddes og hvad prisen på opgaven er, kræver at vi besigtiger skaden på vores værksted og ser cyklen. OBS: VI SVEJSER IKKE I ALUMINIUM

Priser

En fuld prisliste på reparationer får du altså ikke. Der nemlig findes ti-tusindvis af forskellige cykel-komponenter.

Du er altid velkommen til at ringe og spørge til pris på en given reparation. Uanset afstemmer vi altid med dig, inden vi giver os i kast med reparation af din cykel. Kom ind med cyklen, og tal med os - så skal vi nok finde en løsning der gør alle glade. 

Lånecykler

Vi har naturligvis lånecykler og det koster naturligvis intet at låne en cykel mens vi laver din. Vi kan ikke garantere at vi har en til dig, men det er sjældent vi mangler. 

Sjældne reservedele

Vi har et stort lager af brugte dele, og vi er blevet gode til at finde atypiske reservedele. Så står du med en cykel hvor reservedelene for længst er udgået af produktion, så kan det sagtens være at vi stadig kan finde en god løsning. Dette kræver at vi besigtiger skaden på vores værksted og ser cyklen.

Ladcykler

Vi restaurerer mange ladcykler. Vi har pladsen, værktøjet og evnerne. Og vi kan godt lide det! Og selvom din ladcykel har både skæve hjul og en rådden trækasse så kan vi godt få den tilbage til sin gamle storhedstid og det kan godt svare sig. Start med at aflevere cyklen til os, og så gennemgår vi den og ringer til dig med et overslag på pris, samt vores anbefalinger.

Passion for reparation

Vi får ofte ros for, at vi reelt gider at redde folks gamle cykler. Vi får at vide, at vi her stikker lidt ud i mængden. Er det forbi vi er blevet gode til store og besværlige reparationer, og derfor har det sjovere med det? Muligvis. ja, Sandsynligvis. Det hjælper også, at vi godt kan lide udfordringer. Der er bare lidt mere stolthed i at lave noget, som mange andre hverken kan eller vil lave. 

bottom of page