top of page

Cykelmekaniker: Høj timeløn og korte dage

Lyder det godt at få høj timeløn og have korte arbejdsdage? Så læs videre

OM OS
Virksomheden er drevet efter principper om medbestemmelse, demokrati, og at hårdt arbejde også skal være sjovt. Vi har en chef,  men han er mest vores sekretær. Når arbejdet bliver for hårdt og stressende, så lukker vi og tager i spa i stedet. Vi passer på hinanden og kunden har ikke altid ret.

DE TO AFDELINGER

Buddha Bikes er både et selvstændigt værksted, en socialøkonomisk virksomhed og et klubhus for os 13 medarbejdere og de mange venner af huset. Det ligger på grænsen mellem KBH Ø og NV. Her har vi det sjovt!

Cykelven er navnet på vores udkørende reparationsservice. Vi kører ud til større arbejdspladser i kassevogne, der er store nok til at stå indeni og som er indrettet som værksted. Her laver vi de travle pendleres cykler efter aftale med arbejdspladsen. 

bikemechanic.jpg

OM STILLINGEN
Vi søger en dygtig cykelmekaniker, der er frisk på at være både udkørende og til at skrue på vores faste værksted. Kørekort samt en vis mængde professionel erfaring er et krav.

 

I Cykelven vil du have ro og meget lidt kundekontakt - det har du folk til. Du bliver livslinien for travle pendlere, der føler du redder deres liv, når du skifter cyklens slange. Det er et meget taknemmeligt arbejde.

Andre dage har vi mere brug for hjælp i vores faste værksted. Her vil du aldrig samle papkasse-cykler, lave webordrer eller andet samlebåndsarbejde. Vi restaurerer kunders cykler og bygger cykler til videresalg baseret på brugte cykler. Du får kun sjældent kunder der vil have lavet gaffel service, men til gengæld kan du få lov til at svejse og smelte en krankboks flydende.

VI TILBYDER
- fleksible arbejdstider og kollegaer der træder til, når du har brug for det

- Muligvis bedre løn end du får nu!

- Pension, sundhedsforsikring, øl- og vandordning, frokostordning, firmafester osv
- En chef du kan sige nej til, koste rundt med, og som godt ved, at han ikke kan undvære os.


VI FORVENTER
- En god arbejdsmoral. Vi andre gør os umage, og vi ønsker ikke en kollega, der dovner den.
- Et fint fagligt niveau. Vi vil ikke tjekke dit arbejde, så for kundernes skyld er det vigtigt, at du leverer

ANSØGNING
Til at starte med, så skriv til vores chef på simon@cykelven.dk og overbevis ham om, at du er en dygtig cykelmekaniker.

bottom of page