Troen på gamle cyklers 'second chance' har vi overført til mennesker, og vi skaber forløb for udsatte unge i samarbejde med Askovfonden. Vi giver de villige og egnede en lærlingeplads og uddanner dem som cykelmekanikere. Og vi er stolte over, at kunne hive disse gode individer ud af systemet og gøre dem lige så cyklofile, frelste og nørdede omkring de tohjulede, som vi selv er.

Det er ikke alle, der kan blive optaget som lærling hos Buddha Bikes, da vi har reserveret vores lærlingepladser til de unge, der har allermest brug for det. Derudover kræver det dedikation ud over det sædvanlige. Du kan læse UddannelsesGuidens beskrivelse af selve cykelmekanikeruddannelsen her.

 

Hos os skal du være under 30 år gammel og hvis vi tror du let kan få en lærlingeplads et andet sted, så sender vi dig nok videre. Du behøver ikke have gennemført folkeskolen, men staten stiller nogle krav, så inden du kommer langt som cykelmekanikerlærling, skal du gennemføre dansk, engelsk og matematik på 10.klassesniveau, så det er en stor fordel at have gennemført disse på forhånd.

 

Vi starter vores forløb med praktik med det formål at afklare og opkvalificere. Det handler om at lære at møde stabilt, blive læringsmodtagelig, og demonstrere god attitude, engagement og vilje. Og skal fungere på vores arbejdsplads, kunne samarbejde og være en del af et større hold. 

 

Vi tilbyder de rette kandidater en cykelmekanikeruddannelse på mesterlære-ordningen på højeste niveau. Din mester vil være yderst erfaren, og vi bestræber os på at uddanne landets dygtigste cykelmekanikere, når det kommer til hverdagscykler og retrocykler. Vi istandsætter brugte cykler dagen lang, og det kræver meget mere arbejde og dygtighed end at lave lidt småting på en ny cykel. Det er svært og Buddha Bikes' lærlinge skal kunne reparere og kende alle de mange forskellige hverdagscykler, der har været produceret de sidste 50 år. Og bare rolig, der er også tid til at arbejde med dyre racere og mountainbikes.

Askovfonden har 70 års erfaring med udsatte mennesker, og alle vores lærlinge har en tilknyttet socialrådgiver her. Derfor er der altid hjælp at hente med regler, myndigheder, gæld, boligsøgning og misbrugshåndtering. 

Buddha Bikes tager sig af den faglige uddannelse på mesterlærevilkår, og det er her lønnen kommer fra; det er her, arbejdet foregår og fællesskabet opstår.

UDDANNET HOS

BUDDHA BIKES

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 15.00

Tirsdag: 8.00 - 15.00

Onsdag: 8.00 - 15.00

Torsdag: 8.00 - 15.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Lørdag + søndag: Lukket

 

Helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Åben

1. maj: Åbent til kl 12

Juleferie: 21/12 - 2/1-2019

Begge dage inklusiv

Adresse

Buddha Bikes

Emblasgade 175

2100 København Ø

FIND PÅ GOOGLE MAPS

 

info@buddhabikes.dk

Tlf. 5387 2002

 

Find os her

Mere info

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon