RETTIGHEDER OG FORDELE

DINE FORDELE SOM BUDDHA BIKER

Hvis du køber en cykel i Buddha Bikes og vælger at komme med i kundeklubben, giver det dig nogle fordele:

  • Du får altid 20% rabat på reparationer på cyklen hos os

  • Du får et gratis grundigt eftersyn af cyklen inden for to måneder fra købsdato.

 

Du har også to års reklamationsret!

Kort sagt betyder det, at produktet ikke skal gå i stykker inden for to år fra købsdatoen som følge af fejl, der var til stede ved købstidspunktet. Købeloven skelner her ikke mellem brugte og nye varer. Vær dog opmærksom på, at køber du en brugt cykel, så er det ikke en "fejl ved købstidspunktet", at den var brugt. Når vi af hensyn til miljø og billig pris derfor sælger en cykel med dæk som er 30% slidte, er det ikke en fejl, der kan reklameres over, men en del af aftalen og prisen.

Læs mere om reklamationsret længere nede på denne side.

Læs mere om reklamationsret hos
Konkurrence- og forbrugerstyrrelsen.

HVAD KAN DU FORVENTE MED DIN BUDDHA BIKE?
Alle vores cykler er forskellige: De har haft forskellige ejere og liv, og de er i meget forskellig stand, når de kommer til vores værksted. Vi sætter dem i stand i en grad, der gør dem til gode, brugbare cykler igen – men det er klart, at der er en naturlig balance mellem pris og niveau.

Hvis du har købt en cykel til 1.000 kroner, er der nok ikke mange nye dele på, men cyklen er køretestet og lever op til de lovmæssige krav. Har du derimod købt en
Original er der udelukkende nye dele på dit brugte stel, og du kan forvente længere levetid og en højere kvalitet og for den tilsvarende højere pris.

 GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLDELSE AF DIN CYKEL
Alle cykler skal vedligeholdes – uanset om de har kostet 1.000 eller 5.000 kroner. Det slider på cyklen, hvis du kører meget på den; hvis den står meget stille; eller hvis den ofte er parkeret udenfor i det danske vejr. Kansten, tunge ting på bagagebæreren og opbremsninger slider også. Det er altså helt uundgåeligt, at du er nødt til at tage dig af din cykel, hvis du har en.

Sørg derfor for at:

  • Holde dine dæk godt pumpede

  • Skifte gear, hvis du har dem

  • Smøre din kæde og lås ofte

Men hvis du ikke kan overskue alt dette, så sørg i hvert fald for, at du får en mekaniker til at gøre det for dig mindst hvert halve år. Så holder cyklen med garanti længere, og din regning bliver med garanti mindre. 

REKLAMATIONSRET

Grundreglen for alle reklamationer i Buddha Bikes er venlighed. Er der noget i vejen med det købte produkt, skal vi først og fremmest være flinke omkring det. I den udtrækning,  loven kræver det, og som cykelfaglige kan stå inde for, skal vi også finde en god løsning på problemet, og det skal vi gøre, så hurtigt som det er muligt.

 

Kort sagt betyder to års reklamationsret, at produktet ikke skal gå i stykker inden for to år af købsdatoen som følge af fejl, der var tilstede ved købstidspunktet, og købeloven skælner her ikke mellem brugte og nye varer. Det skal dog siges, at køber du en brugt cykel, så er det ikke en "fejl ved købstidspunktet", at den var brugt. Når vi af hensyn til miljø og en billig pris derfor sælger en cykel med dæk som er 30% slidte, er det ikke en fejl, der kan reklameres over, men en del af aftalen og prisen.

 

Vi står inde for vores produkter, og har vi ved at uheld solgt dig en cykel med beskeden om at den er istandsat, og det så viser sig, at dit dæk flækker efter to køreture, så skal du komme og klage. Fordi det er en fejl og noget, vi har overset. Og så får du naturligvis nogle ordentlige dæk på din Buddha-cykel.

 

Flækker dækket efter to køreture, og du derefter venter fire måneder med at komme ind og klage, så har vi et dilemma. For hvordan vi afgøre, at du ikke har kørt 40 km om dagen på cyklen i fire måneder? Disse hypotetiske små 5.000 km vil naturligvis have betydet et kraftigt slid på dækkene som følge af almindelig brug. Derfor er det vigtigt, at du altid skynder dig at sige til, så snart du har et problem. Vi vil gerne hjælpe, og vi vil gerne gøre vores uundgåelige fejl gode igen, så du skal bare sige til - bare husk at gøre det i god tid.

 

Alle cykler skal repareres i takt med, at forskellige dele bliver brugt, og det gælder både nye og brugte cykler. Er du i tvivl om, hvad du kan forvente af reparationsomkostninger, så spørg os altid omkring den pågældende cykel, så ved du, hvad du kan forvente. 

 

Hvis du har spørgsmål til noget her på siden, så tvivl ikke med at kontakte os på enten +45 5387 2002 eller info@buddhabikes.dk

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 15.00

Tirsdag: 8.00 - 15.00

Onsdag: 8.00 - 15.00

Torsdag: 8.00 - 15.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Lørdag + søndag: Lukket

 

Helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Åben

1. maj: Åbent til kl 12

Juleferie: 21/12 - 2/1-2019

Begge dage inklusiv

Adresse

Buddha Bikes

Emblasgade 175

2100 København Ø

FIND PÅ GOOGLE MAPS

 

info@buddhabikes.dk

Tlf. 5387 2002

 

Find os her

Mere info

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon