SPECIAL EDITIONS

Her på siden kan du se og læse om foreløbig to helt særlige projekter, som vi har bygget på vores eget værksted. Har du selv et særligt projekt, som du har svært ved at finde nogen til at lave, så kom forbi os og lad os give det et skud. Der er meget, der kan lade sig gøre, hvis man gør sig lidt umage. Og vi er glade for at kunne hjælpe.

Den unikke tandemladcykel

Hvad gør man, hvis man allerede har ét barn og en blind mand, og man også er gravid, men fortsat gerne vil kunne komme rundt på cykel med hele familien?

 

Så tager man sin tandem og smutter ned forbi Buddha Bikes og spørger, om de med deres skærebrænder, svejseapparat og diverse kreative løsninger kan gøre den til en lækker trehjuler med plads til to børn og to voksne.

 

Nogle uger senere kører man fro rundt sådan her. Vi elsker at kunne bruge vores evner til at hjælpe folk med særlige behov på denne måde. 

Læs mere om denne cykels histore i vores blog.

Stel, front: Nihola ladcykel svejset sammen med

 

Stel, bag: Batavus stål-tandem

 

Håndbygget baghjul: Stålfælg med tykke eger for at kunne modstå sidevers belastninger

 

Detaljer: Monteret blinklys og bremselys

 

Pris: 20.000

Langejan – Buddha Bikes' egen ladcykel

Vores værkstedschef har igennem længere tid gået og hygget sig med et projekt ude i baglokalet: Han vil gerne kunne producere og sælge vores egen Buddha-ladcykel, for som han siger: Der er ingen grund til at få produceret cykler i Østen – vi kan sagtens bygge dem her i Danmark.

Så det prøver vi nu. Projektet er ikke helt klar til at køre ud over rampen, men der foreligger allerede en prototype. Og tankerne bag kan vi også godt løfte sløret for.

Langejan bliver et take på den gamle longjohn – en tohjulet ladcykel med en høj lasteevne, som der er kommet flere versioner af på markedet de senere år.

Langejan vil tage udgangspunkt i at være en transportcykel frem for en sportscykel, hvilket blandt andet vil betyde noget for kørestillingen. Cyklen vil være relativt kort og med et lavt lad, hvilket gør den en anelse mere kompakt, men som også betyder, at den ruller bedre og er mere moderne. 

Stellet udgøres af en kombination af en genbrugsbagramme og en front, der er svejset sammen af svensk 4130-stål i en hjemmebygget jig af stålprofiler.

Mere info kommer løbende.

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 15.00

Tirsdag: 8.00 - 15.00

Onsdag: 8.00 - 15.00

Torsdag: 8.00 - 15.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Lørdag + søndag: Lukket

 

Helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Åben

1. maj: Åbent til kl 12

Juleferie: 21/12 - 2/1-2019

Begge dage inklusiv

Adresse

Buddha Bikes

Emblasgade 175

2100 København Ø

FIND PÅ GOOGLE MAPS

 

info@buddhabikes.dk

Tlf. 5387 2002

 

Find os her

Mere info

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon