REPARATIONER

Det sker ikke sjældent, at en kunde kommer grædefærdig ind og fortæller, hvordan høn har været rundt til måske fem forskellige cykelmekanikere for at få sat en gammel, elsket cykel i stand. Men alle stederne har beskeden lydt, at det der lig kan ikke repareres – du må købe en ny cykel. Hvis den sætning nogensinde er kommet ud af vores mund, så kan vi ikke huske det. Med de rette evner, lidt vilje og måske en slat kreativitet kan langt det meste fikses – og det gør vi en dyd ud af. 

Den gule patient

En dag fik vi besøg en mand, som kom forbi med denne gule ladcykel og bad os om at redde den. Den stakkels cykel var blevet alvorligt syg. Stellet var godt og grundigt knækket, og prognosen så ikke god ud.

 

Heldigvis var vores mekaniker i det kreative hjørne. Han svejsede cyklen sammen igen ved at tage et stålrør fra en gammel cykelramme. Rørstumpen blev tilpasset, så den kunne fungere som en slags rør-muffe, der stabiliserer stellet.

 

Gevindet i kranken var også en smule bøjet, hvilket gav lidt komplikationer, men efter en masse sved og tårer kunne mekanikeren erklære cyklen køreklar. 

Pris for denne feberredning: 1.500 DKK

Den gamle svensker

En kvinde havde haft sin urgamle, klassiske Wasa Bogie forbi intet mindre end tre i øvrigt velrenomerede cykelforretninger, der alle var enige om "cyklen desværre ikke kan laves – den er for gammel og for ødelagt." 

 

Heldigvis for den fine Wasa Bogie gav kunden ikke op, og hun fik nys om vores mekanikere, som selvfølgelig ikke kunne se problemet i at reparere denne gamle skønhed.

 

Med lidt cykelkærlighed og knofedt fik vi skilt lejerne og smurt dem og fikset nav på både for- og baghjul. Og nu er den blå-gule svenskercykel altså tilbage på cykelstierne og cykler som en drøm!

Pris for denne operation: 500 DKK.

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 15.00

Tirsdag: 8.00 - 15.00

Onsdag: 8.00 - 15.00

Torsdag: 8.00 - 15.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Lørdag + søndag: Lukket

 

Helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Åben

1. maj: Åbent til kl 12

Juleferie: 21/12 - 2/1-2019

Begge dage inklusiv

Adresse

Buddha Bikes

Emblasgade 175

2100 København Ø

FIND PÅ GOOGLE MAPS

 

info@buddhabikes.dk

Tlf. 5387 2002

 

Find os her

Mere info

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon