Donér cykler

Vi modtager meget gerne donationer i form af gamle cykler, og i langt de fleste tilfælde kan vi give cyklen nyt liv. Det tager lang tid at reinkarnere en gammel cykel, og det koster både løn og reservedele, så vi kan desværre ikke købe gamle cykler. Der er dog også en del regler, der skal følges. 

Donerer du din egen gamle cykel til Buddha Bikes, er der som sådan ingen problemer. Det er din cykel, og du må selv bestemme, hvem du giver den til. 

Er cyklen imidlertid ikke din, men én, som du har fundet og formoder er efterladt, så er det en helt anden sag. En efterladt cykel er nemlig hittegods og hører ind under hittegodsloven. Finder du en pung på gaden, må du heller ikke tage den til dig selv eller give den væk. Uanset hvor længe, den har ligget der. 

Politiet, derimod, må gerne give efterladte hittegodscykler til almennyttige formål som os. Finder du en efterladt cykel, må du derfor godt anmode politiet om at de donerer cyklen. Men beslutningen er deres. Dette gælder også for boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger, som foretager gårdrydninger. 

Gårdrydninger

Buddha Bikes og andre må ikke tage imod hittegods fra andre end politiet. Det er ulovlig håndtering af hittegods og ganske strafbart. Efterladte cykler må heller ikke benyttes internt i boligforeningen. Her er en lille vejledning til boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger, som foretager gårdrydninger og ønsker at donere cyklerne til os.

Trin 2: Klik på knappen ’Mere end 5 cykler’

Trin 3:  Nedenstående formular kommer frem, og der indtastes ALTID som vist nedenfor, herud over skal alle felter markeret med * udfyldes.

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 15.00

Tirsdag: 8.00 - 15.00

Onsdag: 8.00 - 15.00

Torsdag: 8.00 - 15.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Lørdag + søndag: Lukket

 

Helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Åben

1. maj: Åbent til kl 12

Juleferie: 21/12 - 2/1-2019

Begge dage inklusiv

Adresse

Buddha Bikes

Emblasgade 175

2100 København Ø

FIND PÅ GOOGLE MAPS

 

info@buddhabikes.dk

Tlf. 5387 2002

 

Find os her

Mere info

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon