VORES VÆRKSTED

Vi kan reparere næsten alle cykler, så er uheldet ude, skal du bare komme forbi med din. Det gælder også christiania- og andre ladcykler, longjohns, racercykler, mountainbikes, børnecykler og hvad du ellers måtte have. 

 

Du finder vores cykelværksted på Emblasgade 175 på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro. Her er en nærmere rutebeskrivelse og vores åbningstider.

Uddannelsesværksted

Buddha Bikes er lidt anderledes end andre cykelværksteder, da vi også fungerer som uddannelsesværksted, der ikke uddanner hvem som helst. I samarbejde med Askovfonden skaber vi forløb for udsatte unge og tilbyder de villige og egnede en lærlingeplads på mesterlære-ordningen med overenskomst og det hele. Læs mere her.

 

Medarbejderne hos Buddha Bikes er derfor en blandet skare. Hos os kan du risikere at møde cykelbude, akademikere, diverse etniciteter, hjemløse, kontant-hjælpsmodtagere, kriminelle, ordblinde, svenskere og gøglere. Til fælles har vi passionen for cykler samt evigt højt humør!

Priser

Vores priser er ret almindelige og gennemsnitlige, men der er simpelthen så mange slags cykler derude. Så en udtømmende liste lidt meget at forlange - men ring og fortæl os hvad problemet er, og hvilken cykel du har. Kan vi ikke regne det ud over telefonen, så skal vi se cyklen først. 
Når du så indleverer din cykel til reparation, så er det helt rimeligt at bede om at en aftalt pris på forhånd. Bliver vi overrasket undervejs, så må vi ringe og aftale nærmere inden vi går videre med cyklen.
Du kan fange os på 53872002

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 15.00

Tirsdag: 8.00 - 15.00

Onsdag: 8.00 - 15.00

Torsdag: 8.00 - 15.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Lørdag + søndag: Lukket

 

Helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Åben

1. maj: Åbent til kl 12

Juleferie: 21/12 - 2/1-2019

Begge dage inklusiv

Adresse

Buddha Bikes

Emblasgade 175

2100 København Ø

FIND PÅ GOOGLE MAPS

 

info@buddhabikes.dk

Tlf. 5387 2002

 

Find os her

Mere info

  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon